29 juni
Musikquiz-SM

Tävla i Musikquiz-SM!
– med Johan Hellberg

Ta med vännerna, ät en bit god mat och tävla i Musikquiz SM som leds av Sveriges mest aktiva och rutinerade trubadurer. Musiken framförs live och kommer att vara både underhållande och hålla hög musikalisk kvalité. Under kvällarna kan både gästartister och andra trevliga överraskningar ske. Alla är välkomna att komma och prova sina kunskaper, om så bara för en kväll eller för att satsa på att bli Svensk Mästare i Musikquiz.

Frågorna framförs live av trubaduren och quizmastern Johan Hellberg. Ett lag får innehålla max 4 deltagare. Vinner du och ditt lag en delfinal får ni en guldbiljett till regionsfinalen i slutet av sommaren. Om du och ditt lag även skulle vinna regionsfinalen, gör ni upp i den stora finalen i september, tillsammans med de övriga regionsvinnarna, om titeln Svensk Mästare i Musikquiz 2016.

För att vara säker på att få plats rekommenderar vi dig som matgäst att boka bord.

Hålltider

Matgäster välkomnas från kl 18.00
Quiz börjar kl 19.30
Därefter musik och barhäng

Mat & bordsbokning

Njut av vår härliga sommarmeny som smakar hav och grill. På menyn finns både västkustpärlor och kontinentala favoriter samt lättare varma och kalla sommarrätter.

För att vara säker på att få plats kan du som matgäst boka bord i förväg.

BORDSBOKNING
Tel: 031-10 75 50
Mail: bokning@kajskjul8.se
Bokningen är öppen mån-lör kl 10-16.

För att bokningen ska gälla är det viktigt att invänta bekräftelsen som du får antingen direkt via telefon eller via maill.

Se hela sommarmenyn här

Kajskjul 8 tillagar med varsam hand årstidens finaste råvaror och i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat.
Rullstolsplatser finns och bokas via telefon. Om ledsagare medföljer, betalar denne endast för mat och dryck. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i meny, program och upplägg.

Till Kajskjul 8 Sommar »