7 juli
Musikquiz-SM

Tävla i Musikquiz-SM!
– med Stefan Stisse Gustavsson

Torsdagar, med start 16 juni, kl 19.30. Tävla varje torsdag tom 11 augusti på Kajskjul 8. Regionsfinal 27 augusti och Sverigefinal den 24 september.

Under nio veckor i sommar kan du och dina vänner, tillsammans med en mängd lag runt om i Sverige, tävla er fram till titeln som Svensk Mästare i Musikquiz 2016. Totalt tävlas det på drygt 40 spelplatser runtom i landet, samtidigt, och med samma frågor. Något som aldrig gjorts tidigare!
Så ta med vännerna, familjen eller kollegorna ner till oss och ha kul tillsammans – perfekta aktiviteten för att sätta fart på sommaren!

Självklart är alla välkomna att komma och prova sina kunskaper, om så bara för en kväll eller för att satsa på att bli Svensk Mästare i Musikquiz.

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT TÄVLA:
• Bilda ett lag på max 4 personer tillsammans med dina vänner.
• Kom till Kajskjul 8 och var med i någon av våra deltävlingar. Deltävlingarna går på torsdagar 19.30, vecka 24-32. Ingen föranmälan krävs men för garanterad plats råder vi er att boka bord innan (tel 031-10 75 50 el bokning@kajskjul8.se).
• Frågorna framförs live av trubaduren/quizmastern Stefan "Stisse" Gustavsson.
• Vinner du och ditt lag en delfinal får ni en guldbiljett till regionsfinalen i slutet av sommaren.
• Om du och ditt lag även skulle vinna regionsfinalen, gör ni upp i den stora finalen i september, tillsammans med de övriga regionsvinnarna, om titeln Svensk Mästare i Musikquiz 2016.

Quizmaster Stefan "Stisse" Gustavsson som är en av Sveriges mest erfarna och rutinerade heltidstrubadurer, har turnerat sedan början av 90-talet. Med en härlig karisma kan ni förvänta er massor med värme och skratt under quizkvällarna.

REGLER MUSIKQUIZ-SM 2016
• Tävlas i lag, analogt med frågeformulär och penna.
• Inga mobiltelefoner eller andra hjälpmedel är tillåtna. Det finns inga livlinor och det är inte ok att ringa en vän.
• Det är totalt nio deltävlingar per spelplats där vinnande laget från varje vecka erhåller en guldbiljett till regionsfinalen i slutet av sommaren.
• Varje deltävling innehåller åtta olika delmoment med blandade frågor av olika karaktär och teman med den gemensamma nämnaren musik. Vi tävlar bland annat i finn fem fel, röda tråden, geografi, tv- & filmmusik, veckans rebus med mera.
• Deltävlingarna är varierande och på lagom svårighetsnivå så att alla kan delta.
• Tävlingarna genomförs med hjälp av en trubadur/quizmaster.
• Deltävlingarna går i 21 regioner och på över 40 spelplatser runt om i landet, samtidigt, och med samma frågor.
• Vinnarna från varje deltävling erhåller en guldbiljett som tar dem till den ärofyllda regionsfinalen i slutet av sommaren. Vinnarna från alla regionsfinalerna gör sedan upp i den stora SM-finalen i september. Det segrande laget i finalen tar hem titeln Svensk Mästare i Musikquiz 2016.
• Samma person kan delta i flera olika lag under säsongen men endast representera ett lag under regionsfinalerna. Skulle samma lag vinna flera deltävlingar får man inga extra guldbiljetter utan istället får man en guldstjärna som fungerar som en extrapoäng i regionsfinalen. Regionsfinalsplatsen går istället till laget på andra plats i deltävlingen.

Musikquiz SM är ett samarbete mellan Artistkontoret AB och några av Sveriges mest aktiva och rutinerade trubadurer. Musiken framförs live och kommer att vara både underhållande och hålla hög kvalitet musikaliskt. Det kommer även förekomma gästartister och andra trevliga inslag och överraskningar under flertalet av våra quizomgångar. Alla Quizmasters är noga utvalda och kvalitetssäkrade.

Hålltider

Matgäster välkomnas från kl 18.00.
Quiz, börjar kl 19.30.
Därefter musik och barhäng.

Mat & bordsbokning


Det är FRI ENTRÉ till Musikquiz-SM och inga biljetter behövs.

Ät gärna något gott samtidigt på vår sommarrestaurang Bistro 8 med uteservering vid kajkanten. Vi har rätter för alla smaker. Öppet från kl. 11.30 tom 14 augusti.

För att vara säker på att få plats kan du som MATGÄST boka bord i förväg.

BORDSBOKNING (mån-lör kl 10-16)
Telefon: 031-10 75 50
Mejl: bokning@kajskjul8.se

För att bokningen ska gälla är det viktigt att invänta bekräftelsen som du får antingen direkt via telefon eller via mejl, om du mejlat.

Ta en titt på menyn!

 

Kajskjul 8 tillagar med varsam hand årstidens finaste råvaror och i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat.
Rullstolsplatser finns och bokas via telefon. Om ledsagare medföljer, betalar denne endast för mat och dryck. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i meny, program och upplägg.

Till Kajskjul 8 Sommar »