5 juli
Trubadurkväll

God mat till skön livemusik
– med Johan Hellberg

Samla vännerna och kom ner till oss på kajkanten! Vad är bättre än en skön kväll med god mat och trevligt sällskap – till härlig livemusik med Johan Hellberg? Johan bjuder med sitt bländande gitarrspel på pop och rock från allt ifrån 1960-tal till 2000-tal.

För att vara säker på att få plats råder vi dig som matgäst att boka bord i förväg!

 Johan Hellberg har i många år varit en av de ledande figurerna i Coverbandet "Tre Drag". Men han spelar såklart även både solo och i andra sättningar. En oerhört musikalisk kille och med en fantastisk förmåga att ta och läsa publik.

Hålltider

Matgäster välkomnas från kl 18.00.
Trubadur på scen mellan kl 19.00 och 22.00, med pauser.
Därefter musik och barhäng.

Mat & bordsbokning


Det är FRI ENTRÉ till våra trubadurkvällar och inga biljetter behövs.

Ät gärna något gott samtidigt på vår sommarrestaurang Bistro 8 med uteservering vid kajkanten. Vi har rätter för alla smaker. Öppet från kl. 11.30.

För att vara säker på att få plats kan du som MATGÄST boka bord i förväg.

BORDSBOKNING (mån-lör kl 10-16)
Telefon: 031-10 75 50
Mejl:      bokning@kajskjul8.se

För att bokningen ska gälla är det viktigt att invänta bekräftelsen som du får antingen direkt via telefon eller via mejl, om du mejlat.

Ta en titt på menyn!

Kajskjul 8 tillagar med varsam hand årstidens finaste råvaror och i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat.
Rullstolsplatser finns och bokas via telefon. Om ledsagare medföljer, betalar denne endast för mat och dryck. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i meny, program och upplägg.

Till Kajskjul 8 Sommar »