10 augusti
MusikQuiz – SÄSONGSFINAL!

God mat och klurigt MusikQuiz
– med Frida Carlsson

Samla gänget, ät en bit god mat och tävla i stans skönaste musikquiz! Quizmaster Frida Carlsson har bjudit på kluriga MusikQuiz varje onsdag under sommaren och avslutar med en stor grand final i kväll den 10 augusti. Quizen innehåller kategorierna musik, film och tv och är uppdelat i två omgångar där kvällens gäster får tävla med sina kunskaper. Ett lag får innehålla max fyra deltagare.

I kvällens första omgång kan alla tävla. I den andra omgången samlar vi alla de lag som fått flest poäng under säsongen för att göra upp om mästartiteln och det bjuds på en spektakulär kamp mellan sommarens vinnarlag. Och då är alla välkomna att vara med för att heja fram vinnarlaget.

För att vara säker på att få plats råder vi dig som matgäst att boka bord i förväg!

Frida Carlsson har jobbat med underhållning och event sedan slutet av 90-talet. Hon har varit allt från artist och koreograf till kostymör och producent – runt om i Sverige, flera år på Oakleys i Göteborg och även turnerat i Europa. Fridas Quizmasterkarriär började 2011 och hon har lett quiz runt hela Sverige, och på senare tid framför allt runt om i Västsverige.

Hålltider

Matgäster välkomnas från kl 18.00.
Quiz, ca kl 19.00-22.00 inkl pauser.
Därefter musik och barhäng.

Mat & bordsbokning


Det är FRI ENTRÉ till våra quizkvällar och inga biljetter behövs.

Ät gärna något gott samtidigt på vår sommarrestaurang Bistro 8 med uteservering vid kajkanten. Vi har rätter för alla smaker. Öppet från kl. 11.30.

För att vara säker på att få plats kan du som MATGÄST boka bord i förväg.

BORDSBOKNING (mån-lör kl 10-16)
Telefon: 031-10 75 50
Mejl:      bokning@kajskjul8.se

För att bokningen ska gälla är det viktigt att invänta bekräftelsen som du får antingen direkt via telefon eller via mejl, om du mejlat.

Ta en titt på menyn!

Kajskjul 8 tillagar med varsam hand årstidens finaste råvaror och i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat.
Rullstolsplatser finns och bokas via telefon. Om ledsagare medföljer, betalar denne endast för mat och dryck. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i meny, program och upplägg.

Till Kajskjul 8 Sommar »