13 juli
MusikQuiz

God mat och klurigt MusikQuiz
– med Frida Carlsson

Onsdagar, med start 29 juni, kl 19.00-22.00. Final onsdag 10 augusti.

I kväll 1980-talstema!

Samla gänget, ät en bit god mat och tävla i stans svängigaste MusikQuiz med vår härliga Quizmaster Frida Carlsson som nu leder vårt populära quiz för tredje året i rad. Quizen innehåller kategorierna musik, film och tv och är uppdelat i två omgångar där kvällens gäster får tävIa med sina kunskaper. Ett lag får innehålla max 4 deltagare. Ett tips är att blandad åldersfördelning är en fördel inför utmaningarna!

Självklart är alla välkomna att komma och prova sina kunskaper, om så bara för en kväll eller för att satsa på att bli säsongens stormästare. Varje onsdag koras ett vinnarlag som sedan bjuds in till final i slutet av sommaren, då säsongen avslutas med en spektakulär kamp mellan sommarens vinnarlag.

För att vara säker på att få plats råder vi dig som matgäst att boka bord i förväg!

Frida Carlsson har jobbat med underhållning och event sedan slutet av 90-talet. Hon har varit allt från artist och koreograf till kostymör och producent – runt om i Sverige, flera år på Oakleys i Göteborg och även turnerat i Europa. Fridas Quizmasterkarriär började 2011 och hon har lett quiz runt hela Sverige, och på senare tid framför allt runt om i Västsverige.

Hålltider

Matgäster välkomnas från kl 18.00.
Quiz, ca kl 19.00-22.00 inkl pauser.
Därefter musik och barhäng.

Mat & bordsbokning


Det är FRI ENTRÉ till våra quizkvällar och inga biljetter behövs.

Ät gärna något gott samtidigt på vår sommarrestaurang Bistro 8 med uteservering vid kajkanten. Vi har rätter för alla smaker. Öppet från kl. 11.30.

För att vara säker på att få plats kan du som MATGÄST boka bord i förväg.

BORDSBOKNING (mån-lör kl 10-16)
Telefon: 031-10 75 50
Mejl:      bokning@kajskjul8.se

För att bokningen ska gälla är det viktigt att invänta bekräftelsen som du får antingen direkt via telefon eller via mejl, om du mejlat.

Ta en titt på menyn!

 

Kajskjul 8 tillagar med varsam hand årstidens finaste råvaror och i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat.
Rullstolsplatser finns och bokas via telefon. Om ledsagare medföljer, betalar denne endast för mat och dryck. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i meny, program och upplägg.

Till Kajskjul 8 Sommar »