29 juni
MusikQuiz – Sommarpremiär!

God mat och klurigt MusikQuiz
– med Niklas Oveborn

Onsdagar, med start 29 juni. Final onsdag 10 augusti.
OBS! Ordinarie Quizledare Frida Carlsson ersätts av Niklas Oveborn den 29 juni!

Ikväll: 1960-talstema!

Samla gänget, ät en bit god mat och tävla i stans svängigaste MusikQuiz med Quizmaster Niklas Oveborn. Quizen innehåller kategorierna musik, film och tv och är uppdelat i två omgångar där kvällens gäster får tävIa med sina kunskaper. Ett lag får innehålla max 4 deltagare. Ett tips är att blandad åldersfördelning är en fördel inför utmaningarna!

Självklart är alla välkomna att komma och prova sina kunskaper, om så bara för en kväll eller för att satsa på att bli säsongens stormästare. Varje onsdag koras ett vinnarlag som sedan bjuds in till final i slutet av sommaren, då säsongen avslutas med en spektakulär kamp mellan sommarens vinnarlag.

För att vara säker på att få plats råder vi dig som matgäst att boka bord i förväg.

Niklas Oveborn har jobbat som artist i 15 år i alla möjliga sammanhang. Det har varit stora arenor, kryssningsfartyg, små hak och teaterscener. Sedan början av 2015 har showandet och turnérandet delvis bytts ut mot rollen som producent på Stora teatern i Göteborg. Men allt som oftast hittar han tillbaka till scenen. Rollen som Quizmaster iklädde han sig första gången 2014 och på den vägen är det!

Hålltider

Matgäster välkomnas från kl 18.00.
Quiz, ca kl 19.00-22.00 inkl pauser.
Därefter musik och barhäng.

Mat & bordsbokning


Det är FRI ENTRÉ till våra quizkvällar och inga biljetter behövs.

Ät gärna något gott samtidigt på vår sommarrestaurang Bistro 8 med uteservering vid kajkanten. Vi har rätter för alla smaker. Öppet från kl. 11.30.

För att vara säker på att få plats kan du som MATGÄST boka bord i förväg.

BORDSBOKNING (mån-lör kl 10-16)
Telefon: 031-10 75 50
Mejl:      bokning@kajskjul8.se

För att bokningen ska gälla är det viktigt att invänta bekräftelsen som du får antingen direkt via telefon eller via mejl, om du mejlat.

Ta en titt på menyn!

Kajskjul 8 tillagar med varsam hand årstidens finaste råvaror och i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat.
Rullstolsplatser finns och bokas via telefon. Om ledsagare medföljer, betalar denne endast för mat och dryck. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i meny, program och upplägg.

Till Kajskjul 8 Sommar »