2 juli
LiveQuiz

God mat och showigt LiveQuiz
– med Ronny Olsson

Är du sugen på både underhållning, frågesport och en massa skratt? Då är du välkommen på våra LiveQuiz-kvällar med Quizmaster Ronny Olsson. Succén från i fjol är tillbaka för tredje året i rad, och varje lördag under sommaren bjuder Ronny på musik, underhållning och kluriga frågor – allt i en salig blandning!

I våra LiveQuiz kan alla vara med, vare sig du kommer själv eller vill tävla med kompisgänget. Varje quiz avslutas samma kväll och en vinnare koras.

Ronny utlovar ett musikaliskt, showigt och svängigt LiveQuiz med mycket värme, humor och glimten i ögat – varmt välkommen!

För att vara säker på att få plats råder vi dig som matgäst att boka bord i förväg.

Ronny Olsson är en rutinerad multiartist; sångare, konferencier, entertainer. Han har stått på den professionella scenen sedan 1996 och jobbat med allt i från krogshower och tv till att producera och regissera egen underhållning. Ronny har körat till bland andra schlagervinnaren Magnus Bäcklund (Fame) och Bosson (One in a Million).

Hålltider

Matgäster välkomnas från kl 18.00.
Quiz, ca kl 19.00-22.00 inkl pauser.
Därefter musik och barhäng.

Mat & bordsbokning


Det är FRI ENTRÉ till våra quizkvällar och inga biljetter behövs.

Ät gärna något gott samtidigt på vår sommarrestaurang Bistro 8 med uteservering vid kajkanten. Vi har rätter för alla smaker. Öppet från kl. 11.30.

För att vara säker på att få plats kan du som MATGÄST boka bord i förväg.

BORDSBOKNING (mån-lör kl 10-16)
Telefon: 031-10 75 50
Mejl:      bokning@kajskjul8.se

För att bokningen ska gälla är det viktigt att invänta bekräftelsen som du får antingen direkt via telefon eller via mejl, om du mejlat.

Ta en titt på menyn!

Kajskjul 8 tillagar med varsam hand årstidens finaste råvaror och i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat.
Rullstolsplatser finns och bokas via telefon. Om ledsagare medföljer, betalar denne endast för mat och dryck. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i meny, program och upplägg.

Till Kajskjul 8 Sommar »