12 juli
trubadurkväll

God mat till skön livemusik
– med Max Niclasson

Samla vännerna och kom ner till oss på kajkanten! Vad är bättre än en skön kväll med god mat och trevligt sällskap – till härlig livemusik med Max Niclasson? Max underhåller på högsta nivå och levererar låtar från de flesta genrer.

För att vara säker på att få plats råder vi dig som matgäst att boka bord i förväg.

Max Niclasson är en trubadur/underhållare från Göteborg som har spelat på många olika barer och klubbar i Sverige och Europa, både ensam och med band. Max är en fantastisk sångare och underhållare som kommer nära sin publik.

Hålltider

Matgäster välkomnas från kl 18.00.
Trubadur på scen mellan kl 19.00 och 22.00, med pauser.
Därefter musik och barhäng.

Mat & bordsbokning


Det är FRI ENTRÉ till våra trubadurkvällar och inga biljetter behövs.

Ät gärna något gott samtidigt på vår sommarrestaurang Bistro 8 med uteservering vid kajkanten. Vi har rätter för alla smaker. Öppet från kl. 11.30.

För att vara säker på att få plats kan du som MATGÄST boka bord i förväg.

BORDSBOKNING (mån-lör kl 10-16)
Telefon: 031-10 75 50
Mejl:      bokning@kajskjul8.se

För att bokningen ska gälla är det viktigt att invänta bekräftelsen som du får antingen direkt via telefon eller via mejl, om du mejlat.

Ta en titt på menyn!

Kajskjul 8 tillagar med varsam hand årstidens finaste råvaror och i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat.
Rullstolsplatser finns och bokas via telefon. Om ledsagare medföljer, betalar denne endast för mat och dryck. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i meny, program och upplägg.

Till Kajskjul 8 Sommar »