15 juli
Ronny Olsson

God mat och showigt LiveQuiz
– med Ronny Olsson

Är du sugen på både underhållning och frågesport? Då är du välkommen på våra LiveQuiz-kvällar med Quizmaster Ronny Olsson. Succén från i fjol är tillbaka och varje lördag under sommaren bjuder Ronny på musik, underhållning och kluriga frågor – allt i en salig blandning!

I våra LiveQuiz kan alla vara med, vare sig du kommer själv eller vill tävla med kompisgänget. Varje quiz avslutas samma kväll och en vinnare koras.

Ronny utlovar ett musikaliskt, showigt och svängigt LiveQuiz med mycket värme, humor och glimten i ögat.

För att vara säker på att få plats rekommenderar vi dig som matgäst att boka bord.

Ronny Olsson är en rutinerad multiartist; sångare, konferencier, entertainer. Han har stått på den professionella scenen sedan 1996 och jobbat med allt i från krogshower och tv till att producera och regissera egen underhållning. Ronny har körat till bland andra schlagervinnaren Magnus Bäcklund (Fame) och Bosson (One in a Million).

Hålltider

Matgäster välkomnas från kl 18.00.
Quiz ca kl 19.30-22.00 inkl pauser.
Därefter musik och barhäng.

Mat & bordsbokning

Njut av vår härliga grillmeny. Våra kockar står ute på terrassen och grillar.

För att vara säker på att få plats kan du som matgäst boka bord i förväg.

BORDSBOKNING
Tel: 031-10 75 50
Mail: bokning@kajskjul8.se
Bokningen är öppen mån-lör kl 10-16.

För att bokningen ska gälla är det viktigt att invänta bekräftelsen som du får antingen direkt via telefon eller via mail.

Se hela vår grillmeny här

Kajskjul 8 tillagar med varsam hand årstidens finaste råvaror och i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat.
Rullstolsplatser finns och bokas via telefon. Om ledsagare medföljer, betalar denne endast för mat och dryck. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i meny, program och upplägg.

Till Kajskjul 8 Sommar »