19 juli
Frida Carlsson

God mat och klurigt musikquiz
– med Frida Carlsson

Samla gänget, ät en bit god mat och tävla i stans svängigaste MusikQuiz med vår härliga Quizmaster Frida Carlsson som nu leder vårt populära quiz för fjärde året i rad. Quizen innehåller kategorierna musik, film och tv och är uppdelat i två omgångar där kvällens gäster får tävla med sina kunskaper. Ett lag får innehålla max 4 deltagare. Ett tips är att blanda åldrar i laget.

Varje onsdag koras ett vinnarlag som sedan bjuds in till final i slutet av sommaren, då säsongen avslutas med en spektakulär kamp mellan sommarens vinnarlag.

För att vara säker på att få plats rekommenderar vi dig som matgäst att boka bord.

Frida Carlsson har jobbat med underhållning och event sedan slutet av 90-talet. Hon har varit allt från artist och koreograf till kostymör och producent – runt om i Sverige, flera år på Oakleys i Göteborg och även turnerat i Europa. Fridas Quizmasterkarriär började 2011 och hon har lett quiz runt hela Sverige och på senare tid framför allt i Västsverige.

Hålltider

Matgäster välkomnas från kl 18.00.
Quiz ca kl 19.00-22.00 inkl pauser.
Därefter musik och barhäng.

Mat & bordsbokning

Njut av vår härliga sommarmeny som smakar hav och grill. På menyn finns både västkustpärlor och kontinentala favoriter samt lättare varma och kalla sommarrätter.

För att vara säker på att få plats kan du som matgäst boka bord i förväg.

BORDSBOKNING
Tel: 031-10 75 50
Mail: bokning@kajskjul8.se
Bokningen är öppen mån-lör kl 10-16.

För att bokningen ska gälla är det viktigt att invänta bekräftelsen som du får antingen direkt via telefon eller via mail.

Se hela sommarmenyn här

Kajskjul 8 tillagar med varsam hand årstidens finaste råvaror och i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat.
Rullstolsplatser finns och bokas via telefon. Om ledsagare medföljer, betalar denne endast för mat och dryck. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i meny, program och upplägg.

Till Kajskjul 8 Sommar »