Marina event på Maritiman

Vi erbjuder även middagar och företagsevent på Maritimans fartyg, som ligger väl förankrade vid Packhuskajen precis intill Kajskjul 8. Ombord finns plats för såväl mindre som större sällskap på 10-56 personer. I denna spännande miljö kan ni exempelvis dricka fördrinken på jagaren Smålands helikopterplatta eller nere under vattenytan ombord på ubåten Nordkaparen och därefter njuta av en fantastisk middag på däck. Här finns alla möjligheter för en helkväll!

"Maritimans fartygsflotta tar er med på en seglats genom en svunnen epok med hjälp av sjömanshistorier och fartygshistorik".

 

Dinera på däck

Maten ombord tillagas av Kajskjul 8’s skickliga kockar med säsongens råvaror och era önskemål i fokus.
Officersmässen på jagaren Småland har plats för upp till 22 gäster och på hamnfärjan Dan Broström dukar vi för upp till 56 gäster. Är ni ett större sällskap än så, rekommenderar vi vår fina lokal inne på Kajskjul 8.

 

Lärorikt för alla landkrabbor

I samband med ert event på någon av båtarna, rekommenderar vi er att bjuda gästerna på en privat, guidad tur på Maritimans fartyg. Ta med ert sällskap från de svindlande höjderna uppe på jagaren Smålands kommandobrygga, över pråmar och landgångar ända ned till en undervattenupplevelse ombord på ubåten Nordkaparen. De duktiga guiderna anpassar innehåll och språk utefter era specifika önskemål.

 

Barnkalas på Maritiman

Tillsammans med Maritiman ordnar vi även barnkalas ombord på fartygen under vår, sommar och höst. Läs mer om barnkalasen här!

Bokning av barnkalas: tel 031-10 59 50 eller bokning@maritiman.se

 

Arrangera marina event hos oss

Ring oss på 031–10 75 50 eller maila oss på event@kajskjul8.se.

Citat från våra kunder – Marina Event

"Oerhört trevlig miljö och maten var supergod" – Wärtsilä

"Det finns faktisk inget som hade kunnat vara bättre"
– Oskar Palmgren

"Fantastiskt god mat" – ABB

"Vi kommer verkligen att rekommendera detta till andra"
– Luftfartsverket

"Härliga & kunniga guider" – RYA IF

"Spännande guidning och kanonservice" – SAAB

Hamnfärjan Dan Broström

På hamnfärjan Dan Broström, som till vardags huserar lunchcaféet Matrosen Ferry Kitchen, dukar vi för upp till 56 gäster. Dan Broström är perfekt till mindre konferenser, styrelsemöten, personalmiddagar men även till familjefester och kalas med olika teman. Varför inte börja med en undervattensdrink nere i ubåten Nordkaparen, innan ni avnjuter middagen ombord?

Läs mer »

Jagaren Småland

I Officersmässen på jagaren Småland finns det plats för 22 sittande gäster. Vi ordnar många olika typer av event här: bröllopsmiddagar, mindre konferenser, kick-off och styrelsemöten för att nämna några. Många sällskap väljer att börja med en svalkande välkomstdrink uppe på Smålands helikopterplatta, för att sedan inta själva middagen i Officersmässen.

Läs mer »

Ubåten Nordkaparen

Överraska era gäster med en välkomstdrink under vattenytan ombord på ubåten Nordkaparen. Inget för landkrabbor eller klaustrofober – men en oförglömlig upplevelse för modiga äventyrare!

Läs mer »