Vad säger våra kunder?

 

Jag har nog inte sagt (eller mailat) exakt hur nöjda vi är med att vi fick ha vår Riksteaterbankett hos er. Vi är bland allt annat supernöjda och imponerade av er personal – alla var otroligt trevliga, välkomnande, tillmötesgående, kunniga och effektiva utan att någon gång verka stressade på en fläck. Lokalen var mysig och jättefint ordnad... Min personliga upplevelse i alla kontakter med er är att allting går att ordna, inga problem och det görs med ett leende på läpparna. Om någon frågar var de ska ha sina fester i Göteborg är det ingen tvekan om vad jag kommer rekommendera. JÄTTETACK!
Riksteatern

Stort tack för det fantastiska upplägget vi hade hos er i lördags kväll! Det var verkligen succé… det var helt fantastiskt med maten och lokalen och det hela.
Volvo Personbiler Norge AS

Vill tacka för en riktig toppenkväll vid vår kick off den 4 maj! Hela kvällen fick vi professionell service, vi i festkommittén, vår chef och festdeltagarna var väldigt imponerade och nöjda över den service vi fick denna kväll. Det har varit ett rent nöje att samarbeta med er!
Västra Götalandsregionen, VGR IT

Tusen tack för en fantastisk kväll med mycket skratt, god mat och trevligt bemötande.
Broström Sweden

Many thanks for the hospitably and making our social event a success. We really enjoyed the food...
ELGI (European Lubricating Grease Institute)

Tack för ett otroligt trevligt arrangemang i lördags. Samtliga jag har talat med var väldigt nöjda och flera har sagt att det var väldigt god mat!
Göteborgs Operan

Ett stort tack för en fantastisk kväll! Det blev så lyckat och proffsigt med allt vad därtill hör.
Lundin Fastighetsbyrå

TACK för senast. Efter vårt samtal så fick jag feedback från både Departementet och Regeringskansliet som alla var nöjda med kvällen.
American Express

Kvällen flöt på kanon... personalen skötte sig exemplariskt och stället kändes toppen för tillställningen! Tack för ett gott samarbete som blev minst lika bra som jag hoppats på.
Fredag Event

Ännu en lyckad fest! Tack för ett lyckat och välordnat arrangemang. Det blir alltid bra på Kajskjul 8!
Nya Påvelundsskolan