En supermusikalisk duo i världsklass bjuder på ett musikaliskt fyrverkeri.

Stefan och Kim har spelat för flera av de kungliga hoven i Europa, vid olympiska spel, Las Vegas så klart, Ryder Cup, i klassiska Central Park i New York och med Diggiloo-turnén. Har du inte sett dem tidigare, ska du för allt i världen inte missa deras nya show. Det är en storslagen, lekfull och smått galen show med två musikaliska ekvilibrister som hanterar sina instrument med tonsäker fulländning och humor.


Stefan Arwidsson och Kim Strandberg har spelat och utvecklat sitt artisteri till perfektion efter studierna på Musikhögskolan i Malmö. 1984 genomförde de sin första konsert och har sedan dess arbetat över hela världen. De upphör aldrig att överraska och charma sin publik.

Det är två musikaliska genier som kliver upp på scen för att spela några av tidernas största hits, från Puccini till Avicii, på sitt eget personliga vis. De stående ovationerna och superlativen tar aldrig slut.

Biljetter

Alla biljetter inkluderar julshow och vårt hemmagjorda julbord. Dryck kan köpas till genom förbokning eller beställas på plats.

Boka dina biljetter här på sidan, via telefon 031-10 75 50 (vardagar 10-16) eller genom att skicka ett mail till bokning@kajskjul8.se.

Julbord - Vårt högst personliga och hemlagade julbord. För att se våra tillhörande dryckespaket, klicka upp menyn till vänster. 

TORSDAGAR
Julshow & julbord
895 kr (ex moms: 820 kr)

FREDAGAR
Julshow & julbord
995 kr (ex moms 915 kr)

LÖRDAGAR
Julshow & julbord
995 kr (ex moms 915 kr)

KVÄLLENS UPPLÄGG
18.30 Välkommen till Kajskjul 8!
            Insläpp alla – mat serveras
19.40 Showtime!
            Föreställningen börjar
23.00 Cirka - Baren öppen & musik
           (DJ Fre&Lör)

Nyhetsbrev & erbjudanden

Prenumerera
Privatperson      Företag

Åldersgräns 18 år.
Bordsplacering görs i bokningsordning.
Betalda biljetter återlöses ej.
Vid ombokning utgår en ombokningsavgift på 125kr/bokning. Vid ombokning får du ett nytt bokningsnummer och hamnar således på ny plats i bokningsordningen. Mellanskillnader i pris återbetalas ej vid ombokning.
Vid telefon- & mailbokning utgår en administrativ avgift på 45 kr.
Rullstolsplatser finns och bokas via telefon. Om ledsagare medföljer, betalar denne endast för mat och dryck.

Onlineförsäljningen stänger kl 12.00 dagen före varje föreställning då hänvisar vi till biljettbokningen på Kajskjul 8.

Trots att en föreställning är "utsåld" kan det finnas biljetter kvar då vi ibland får avbokningar i sista minut. Du kan alltid ringa Kajskjul 8 på för att se om det finns platser kvar den dag du önskar.

Undrar du något eller vill boka via telefon? Ring 031-10 75 50 (vardagar 9–17)