Pistvakt. Göteborgs enda afterski. Med Sveriges roligaste pistvakter.

Bröderna Marklund spelas av tre av Sveriges mest hyllade skådespelare Lennart Jähkel, Tomas Norström och Jakob Nordensson. Du har säkert sett dem i en rad hyllade filmer. Pistvakt är deras andningshål och idag en av de mest nedladdade serierna på SVT och Spotify. Missa inte det här sällsynta och kanske sista tillfället när sönerna till den sedan länge försvunne diplompistvakten Stor-Erik äntligen lämnar sin lilla hemby Svartlien, den mörkast pistade björnhålan och köldhålet i Norden.

Kom in i fjällstugan i god tid, kom förslagsvis direkt efter jobbet. Är det afterski så är det. Ladda upp i baren tillsammans med Afterski-bandet innan det är dags för de tre bröderna att gå på scen.

Antingen bokar du den norrlandsinspirerade trerättersmenyn, som gjord för kvällen. Då sitter du på bästa plats och vi lovar att du kommer att bli riktigt blänten. Eller så väljer du att boka showbiljett och hänger i baren, tidigt under kvällen med afterskibandet och därefter under hela showen. 

Avsluta kvällen med drinkarna som i vanliga fall bara finns i pisten, baren är öppen länge. Om stämningen är på sin absoluta höjd kan du säkert ta en hojt eller en Zingo med bröderna. Kanske drar de några historier om hur de dräper "bjärnar" och har räddat stockholmare i pisten.

Välkommen till Göteborgs enda afterski!

Biljetter

Vad vore en lyckad helkväll utan en smakfull måltid. Du kan köpa en 3-rättersmenybiljett inkl. show eller enbart biljett till showen. Våra kockar har komponerat en 3-rättersmeny som ackompanjerar föreställningen på godaste sätt, såklart norrlands inspirerad. Dryck kan köpas till genom förbokning eller beställas på plats.

Boka dina biljetter här på sidan, via telefon 031-10 75 50 (vardagar 10-16) eller genom att skicka ett mail till bokning@kajskjul8.se.

Se menyn i helhet genom att klicka på den. Hoppas det ska smaka.

3-rättermiddag & Show
995 kr (ex moms 915 kr)

Showbiljett
565 kr (ex moms 533 kr)

KVÄLLENS UPPLÄGG:

17.30 Välkommen till Kajskjul 8!
            Insläpp 
18.00 Afterski Band
           Spelning på lilla scenen
19.00 Matgäster till bords
            3-rättersmiddag serveras
21.00 Insläpp gäster med showbiljett
           Om du endast ska se showen  
21.30 Showtime!
            Pistvakt & Pjäxpistols på scen
23.00 Baren öppen & musik

Även showgäster är välkomna från 17.30 när afterskin börjar.

Nyhetsbrev & erbjudanden

Prenumerera
Privatperson      Företag

Åldersgräns 18 år.
Bordsplacering görs i bokningsordning.
Betalda biljetter återlöses ej.
Vid ombokning utgår en ombokningsavgift på 125kr/bokning. Vid ombokning får du ett nytt bokningsnummer och hamnar således på ny plats i bokningsordningen. Mellanskillnader i pris återbetalas ej vid ombokning.
Vid telefon- & mailbokning utgår en administrativ avgift på 45 kr.
Rullstolsplatser finns och bokas via telefon. Om ledsagare medföljer, betalar denne endast för mat och dryck.

Onlineförsäljningen stänger kl 12.00 dagen före varje föreställning då hänvisar vi till biljettbokningen på Kajskjul 8.

Trots att en föreställning är "utsåld" kan det finnas biljetter kvar då vi ibland får avbokningar i sista minut. Du kan alltid ringa Kajskjul 8 på för att se om det finns platser kvar den dag du önskar.

Showdatum

Platser finns   Fåtal platser   Fullsatt

Undrar du något eller vill boka via telefon? Ring 031-10 75 50 (vardagar 9–17)