Exklusiv jubileumskonsert med Eric Gadd - 30 år som artist.

Sveriges okrönte soulkung Eric Gadd firar trettio år som artist med sin jubileumskonsert "Nu som då" under två kvällar på Kajskjul 8. Fredag 29 september blir en akustisk kväll med Gadd och tre musiker, känslan blir avskalad och nära. På lördag kväll 30 september står Eric Gadd på sen med hela sitt band. Han har med sig några av landets bästa musiker för att bjuda på en riktig partykväll i soulens tecken.

Efter tusentals livekonserter, en röst av smör och ett basspel som ingen annan, kan vi lova att det kommer att svänga ännu skönare live. Välkommen till två konserter med en av Sveriges absolut bästa liveartister Eric Gadd.

OM ERIC GADD
Sedan debutplattan Hello 1987 har Eric Gadd levererat hit efter hit, platta efter platta med sin högst personliga soulröst. Eller vad sägs om Do you Believe in me, The right way, Bara himlen ser på och Vi kommer aldrig att förlora och många andra. Elva plattor med starka låtar som sätter sig har resulterat i tre grammis, guld- och platinaskivor, både dubbel och trippel.

2-eller 3-rättersmiddag med konsert

Gäller Fredag kväll. Vad vore en lyckad helkväll utan en smakfull måltid. Våra kockar har komponerat en meny som ackompanjerar föreställningen. Du kan beställa två- eller trerättersmenyn där du väljer till en dessert. Till huvudrätt kan du välja mellan kött, fisk eller vegetariskt. Hela menyn och dryckespaketet finns under menyfliken nedan.

Biljetter

FREDAG - AKUSTISK SPELNING
Denna konsert är sittande. En akustisk spelning där publiken får komma riktigt nära och där låtarna framförs på nya sätt. En unik kväll, helt enkelt.

Du kan köpa en två- eller trerättersmeny inkl konsert eller enbart konsertbiljett med möjlighet att köpa till en delikatessbricka. Dryck kan köpas till genom förbokning eller beställas på plats.

LÖRDAG - SPELNING MED BAND
Denna konsert är stående. En riktig partykväll i soulens tecken. Enbart konsertbiljetter. Enklare mat kan köpas på plats. 

 Boka dina biljetter här på sidan, via telefon 031-10 75 50 (vardagar 10-16) eller genom att skicka ett mail till bokning@kajskjul8.se.

Vår ambition är att servera rätter tillagade med noga utvalda råvaror som är bäst för årstiden och från platser där de är som bäst. Det kan vara från svenska gårdar och jordar, Nordsjöns havsdjup eller från länderna kring Medelhavet. Hoppas det ska smaka!

Se menyn i helhet genom att klicka på den.

FREDAG - AKUSTISK SPELNING
2-rätters Kött & Konsertbiljett
880 kr (808 kr ex moms)

2-rätters Fisk & Konsertbiljett
840 kr (773 kr ex moms)

2-rätters Vegetarisk & Konsertbiljett
760 kr  (701 kr ex moms)

Konsertbiljett & Delikatessbricka
650 kr (603 ex moms)

Konsertbiljett (sittande)
445 kr (420 ex moms) 

LÖRDAG - SPELNING MED BAND
Konsertbiljett (stående)
395 kr (373 ex moms) 

FREDAG - AKUSTISK SPELNING
18.30 Välkommen till Kajskjul 8!
           Insläpp matgäster – mat serveras
20.00 Insläpp konsertgäster
           Om du endast ska se spelningen
21.00 Spelning!
           Eric Gadd - Akustisk spelning
22.30 Baren öppen & musik

LÖRDAG - SPELNING MED BAND
19.30 Välkommen till Kajskjul 8!
            Insläpp alla gäster.
21.00 Spelning
            Eric Gadd med stort band
22.30 Baren öppen & musik

Nyhetsbrev & erbjudanden

Prenumerera
Privatperson      Företag

Åldersgräns 18 år.
Bordsplacering görs i bokningsordning. Matgäster placeras framför showgäster.
Betalda biljetter återlöses ej.
Vid ombokning utgår en ombokningsavgift på 125kr/bokning. Vid ombokning får du ett nytt bokningsnummer och hamnar således på ny plats i bokningsordningen. Mellanskillnader i pris återbetalas ej vid ombokning.
Vid telefon- & mailbokning utgår en administrativ avgift på 45 kr.
Rullstolsplatser finns och bokas via telefon. Om ledsagare medföljer, betalar denne endast för mat och dryck.

Onlineförsäljningen stänger kl 12.00 dagen före varje föreställning då hänvisar vi till biljettbokningen på Kajskjul 8.

Trots att en föreställning är "utsåld" kan det finnas biljetter kvar då vi ibland får avbokningar i sista minut. Du kan alltid ringa Kajskjul 8 på för att se om det finns platser kvar den dag du önskar.

Undrar du något eller vill boka via telefon? Ring 031-10 75 50 (vardagar 9–17)