Eric Gadd Jubileumskonsert - 30 år som artist.

Sveriges soulkung Eric Gadd firar trettio år som artist med sin jubileumskonsert ”Nu som då”. Han gör en intim akustisk kväll och en konsertkväll med sitt tajta band. Sedan debutplattan 1987 har Eric Gadd levererat grymma hits som Do you Believe in me och Vi kommer aldrig att förlora. Efter tusentals livekonserter kan vi lova att det svänger ännu skönare om Eric Gadd live. Missa inte två unika kvällar!

Information & biljetter »

Petra Mede - Den ofrivilliga divan

Petra Mede är tillbaka på Kajskjul 8 med sin hyllade föreställning. Möt den före detta dansaren som dök upp från ingenstans och gjorde succé som komiker. I denna föreställning bjuder Petra Mede på en rapp underhållning med grubblerier, bryderier och en del sång - men allra mest bjuder hon på sin träffsäkra humor.

Information & biljetter »

Martin Stenmarck Syskonkärlek - räkna med bråk

Från Melodifestival, Ladies Night och musicals till ett personligt musikaliskt möte. I en föreställning fylld av humor och med glimten i ögat skildrar Martin Stenmarck sin uppväxt. En kväll fylld av hitmusik och monologer. Spelas 13-21 oktober på Kajskjul 8.

Information & biljetter »

Pistvakt - Göteborgs enda afterski.

Med Sveriges roligaste pistvakter. Den kultförklarad teve-serie förvandlas nu till Göteborgs enda afterski. De tre bröderna Marklund; Sven-E, Jan-E och Olle är tillbaka med Pistvakt. Varning utfärdas för att du börjar prata norrländska eller börjar spela luftgitarr till "Snörök på fjälle" Den här kvällarna kan sluta hur som helst.

Information & biljetter »

Alla kan äta julbord.

I den hyllade föreställningen ”Alla kan äta julbord" bjuder Lotta Lundgren och Erik Haag på en gastronomisk resa genom det svenska julbordets historia. Det är en engagerande julbords-föreställning och en intensivkurs i julbords-ätandets sköna konst. Julens delikatesser har huvudrollen - du kommer att få en helt annan syn på sillen, dopp i grytan och andra traditionella rätter på julbordet.

Information & biljetter »

Så mycket mer jul - en sprakande julshow med julbord

Genom att kombinera musikalisk ekvilibrism med humor och och en repertoar som sträcker sig från Puccini till Avicii fyller Stefan och Kim (lägg namnen på minnet), konserthallar världen över. Nu har Sveriges kanske hemligaste världsartister skapat en fantastisk julshow där de bjuder på välkända hits personligt tolkade med klassiska toner, romantiska tongångar och tung rock.

Information & biljetter »

Stefan Andersson - Made in China

Dags att boka plats på årets musikaliska resa, Göteborg-Kina tur och retur! Den hyllade föreställningen Made in China är äntligen tillbaka för femte året. Stefan Andersson och hans ensemble lotsar dig genom historien med mycket humor, starka känslor och fantastisk musik.

Information & biljetter »
Kajskjul 8 är en personlig scen för storslagen underhållning. Vi bjuder på musikaliska upplevelser med våra mest omtyckta artister, de som gillar vår personliga atmosfär, älskar vår publik och längtar tillbaka. Sång, musik och berättelser, humor och allvar, och allt där emellan. Och förstås maten som vi omsorgsfullt själva tillagar med noggrant utvalda råvaror, komponerade efter vem som står på scen. Välkommen till Kajskjul 8 och till värme, närhet och en högst personlig helkväll.

Nyhetsbrev & erbjudanden

Få senaste nytt först av alla. Läs vårt nyhetsbrev.

Privatperson Företag
Prenumerera